Notifications
Clear all

nike cortez dames sale


cbuto9lc
Posts: 3
Topic starter
(@cbuto9lc)
New Member
Joined: 8 months agoDe Nike Cortez is gemaakt door Bill Bowerman en Phil Knight. De mannen nike schoenen jongens ontmoetten elkaar voor het eerst in 1957: Bowerman was de atletiekcoach aan de Universiteit van Oregon en Knight nam deel aan het team van Bowerman. De twee vrienden werden zakenpartners kort nadat Knight de distributierechten van sportschoenen van het merk Onitsuka Tiger uit Japan voor de VS had gekocht.

De oorspronkelijke naam van hun bedrijf was Blue Ribbon Sports en werd later in 1972 veranderd in Nike. Hoewel het bedrijf degelijke sportschoenen nike cortez dames sale distribueerde, geloofde Bowerman dat atleten een betere baanschoen verdienden dan beschikbaar was. Na jaren van ontwerpen en experimenteren, voltooide Bowerman zijn beeld van de Nike Cortez in 1968; en in 1972 werd de schoen uitgebracht.

Voeg een echt origineel toe aan je sneakercollectie met een paar Nike Cortez herenschoenen. Sinds hun debuut in 1972 zijn Cortez-schoenen geëvolueerd van een hardloop- en trainingssneaker tot een streetwear-pijler,schoennieuwe versterkt door de combinatie van klassieke kleurstellingen en het eenvoudige en tijdloze silhouet. Ontworpen door de legendarische coach en mede-oprichter van Nike, Bill Bowerman, valt de blijvende kracht en stijl van Cortez-schoenen voor heren niet te ontkennen, en weinig sneakers hebben meer impact gehad op de cultuur, van films en tv-shows tot concerten en catwalks.

Beroemd gemaakt door zijn verschijning in "Forrest Gump", keert de Nike Cortez terug naar West NYC in zijn talismanische wit/rood/blauwe nike schoenen colorway. De Nike Cortez Basic Leather OG is gemaakt met een bovenwerk van premium leer voor kwaliteit en duurzaamheid. Een tijdloos, op hardlopen geïnspireerd profiel voegt comfort en een iconische look toe. Het leven is misschien als een doos chocolaatjes, maar je kunt er zeker van zijn dat je deze krijgt.

https://www.schoennieuwe.com/

Share: